Raff Designuke på Avinors Made in Norway

Med portalen Made in Norway vil Avinor løfte frem gründere og innovative bedrifter over hele landet

I samarbeid med DOGA, Norsk ForskningsrådFerd, Abelia og Virke, har Avinor startet prosjektet Made in Norway – et initiativ til å løfte frem små og store innovative, verdiskapende norske bedrifter.

Se Raff Designuke på Made in Norway her.

Sammen med samarbeidspartnerne vil Avinor velge ut bedrifter som skal profileres på landets flyplasser for både norske og utenlandske reisende – i tillegg til at det vil bli kåret regionale og nasjonale vinnere blant mange gode kandidater. Disse vil bli profilert i større utstillinger på Gardermoen og Bergen lufthavn Flesland.

Alle bedrifter som driver med innovasjon og verdiskapning oppfordres til å registrere seg på Made in Norway-portalen. Enten de er på idéstadiet, oppstartsfasen eller allerede godt etablert. 

Forskningsrådet oppfordrer spesielt bedrifter som bruker forskning som verktøy for å skape verdier og konkurransekraft til å melde seg på. Dette for å bygge forståelse for forskningens rolle for innovasjon og næringsutvikling.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å melde seg på kokurrase ved å registrere sine prosjekter. Ikke bare får dere vist hva dere kan, dere vil også være representater for verdiskaping i Bergen og Vestlandet.