SRF Kuben

Dato & tid
10.03.2017 20:00 — 10.03.2017 00:00

Påmeldingsfrist
Fredag 03. mars

Arrangementet er åpent for alle, enten du jobber i reklamebransjen, er kunde, eller du bare er genuint interessert i kreativ kommunikasjon og markedsføring.

Aldersgrense
20 år

Deltakeravgift
Medlemmer: kr 680.- pr. pers ved 1-4 påmeldte fra samme bedrift. Kr 600 pr. pers ved 5-9 påmeldte. Kr 520.- pr. pers ved 10 eller flere påmeldte. Studenter kr 400.- pr. pers.

Ikke medlemmer: kr 850.- pr. pers. Alle priser eks. mva

Sted: Scandic Ørnen Bergen, Lars Hillesgate 18

SRF kårer hvert år de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet.

Publisert 15.02.2017

Konkurransen høster stor prestisje blant reklamebyråene i Bergen og har vært medvirkende til en generell kvalitetsheving av arbeid som produseres.

Konkurransen gjennomføres hvert år i mars og det konkurreres i 14 kategorier.

Konkurransen, som tidligere het «Den Gyldne Hane», har nå skiftet navn til «SRF KUBEN». Dette er en forlengelse av den nye visuelle profilen vår som ble lansert i februar 2016.

SRF KUBEN skal bidra til utvikling og inspirasjon for mennesker som jobber med markedsføring og reklame.

Mer info og påmelding til SRF Kubeparty 2017

Mer info og innlevering av arbeid til konkurransen

 

SRF KUBEN 2016

Knowit Neolab ble den store vinneren under årets kåring, som gikk av stabelen fredag 11. mars på Scandic Ørnen. De stakk av med hele fem priser. Deriblant juryens hederspris for sitt arbeid med appen DeeMe, i kategorien sosiale medier for bad.no og i annonser for P4 Radio Hele Norge. Mk Norway vant pris i kampanje og tekst for sitt arbeid for Voss Resort.

Trine Sejrup vant prisen for beste Studentarbeid for sitt forslag til byutvikling i Bergen. Myreze tok hjem seieren i Motion graphics for sitt arbeid for Dansken&Fingern. Byråene Overhaus, OKTAN ORANGERIET, Haltenbanken, Pil Media, ConseptNord og Reklamekollektivet vant en pris hver.