Hvem vil du se på scenen på Raff Fagdag / Bergen Design Conference 2017?

Vi planlegger årets designuke og vil ha dine innspill!

Publisert 24.02.2017

Vi er godt i gang med planleggingen av Raff Designuke / Bergen Design Festival – og nøkkelord for årets arrangement er eksperimentering.

Designdagene vil strekke seg over ti hele dager, fra 22. september til 1. oktober, og sammenfaller med Sykkel VM i ene enden, og Bergen Internasjonale Filmfestival, musikkfestivalen Vill Vill Vest og Den Hemmelige Festen i andre. Bergensere (og tilreisende) kan med andre ord se frem til et fullspekket program med design, film, musikk, kultur og sport. Vi gleder oss!

Dare to experiment - tested on humans

Hovedtema for årets designuke er “Dare to experiment - tested on humans”. Over de ti dagene, med designfrokoster, kveldsarrangementer, studiobesøk og ikke minst Raff Fagdag / Bergen Design Conference, skal vi utforske temaene Ledelse, Samfunn & bærekraftPrototyping & materialer og Bærekraftige forretningsmodeller. Alt med utgangspunkt i mennesket og en tverrfaglig eksperimenterende tilnærming.

Vi vet at brukerinvolvering er nøkkelen til suksess og ønsker i større grad innspill fra publikum og deg som har et profesjonelt forhold til fremoverlenthet. Dette er din sjanse til å få se den personen du drømmer om på scenen i Universitetsaulaen tirsdag 26. september.

Fortell oss hvem din drømmeforedragsholder er i skjemaet under:

Tusen takk!


Raff Designuke blir Bergen Design Festival

I år snakker vi om eksperimentering, så hvilken bedre anledning til å eksperimentere selv. Ved siden av at vi kan skal presentere nye samarbeidspartnere og mye nytt på programmet, skifter vi navn fra Raff Designuke til Bergen Design Festival. Raff Fagdag blir Bergen Design Conference. 

Vi kommer med mer info om programmet og bakgrunnen for navneskiftet snart. I mellomtiden – gi oss dine innspill. Du kan foreslå så mange navn du vil!

Vi gleder oss!