Raff Fagdag 2016

Raff Designuke 2016 bød på en fagdag i Design Thinkings tegn, spekket med tverrfaglighet, nytenking, innovasjon og banebrytende ideér.

 

Raff Fagdag i samarbeid med DesignArena

Den tverrfaglige innovasjonsmetodikken «Design Thinking» setter menneskets behov i sentrum for innovasjons- og utviklingsprosjekter, både i samfunns- og næringsliv.

Mange ser nå verdien og muligheten av å benytte designmetodikk i sine utviklingsprosjekter. Vi ønsker at enda flere prosjekter setter mennesket i sentrum for endring og fornyelse!

Fremtidens arbeidstakere må kunne arbeide tverrfaglig og integrere kunnskap både fra økonomi, teknologi og design.

På Raff Fagdag 2016 møtte vi:

Jessica Zarin Kessin, Capital One har som ambisjon å forandre bankvirksomhet for godt, og Design Thinking er et viktig verktøy for å få det til. En av grunnene til at de har en sjanse til å lykkes, er at grunnleggeren fortsatt er direktør i banken, mener Jessica Zarin Kessin, direktør for Design Thinking and strategy. Les om DesignArenas besøk hos Captital One her!

Lorna Ross, Design Director hos Mayo Clinic Centre for Innovation i Rochester Minnesota, vil fortelle om hvordan de ved å kombinere designmetodikk med vitenskapelige metoder avdekker menneskelige behov og revolusjonerer opplevelsen og praktiseringen av helsetjenester hos den verdenskjente non-profit-klinikken.

Dr. Patricia Moore, «Empatiens mor». I en periode på tre år gjennomførte hun det eksepsjonelle og dristige eksperimentet å reise gjennom USA og Canada - forkledt som en dame på over åtti år, for å kunne sette seg inn i levemåte, utfordringer og sensoriske endringer knyttet til aldring. Funnene hennes er uvurderlige!