Raff Fagdag 2016

Raff Designuke byr på en fagdag i Design Thinkings tegn, spekket med tverrfaglighet, nytenking, innovasjon og banebrytende ideér.

 

Raff Fagdag i samarbeid med DesignArena

Den tverrfaglige innovasjonsmetodikken «Design Thinking» setter menneskets behov i sentrum for innovasjons- og utviklingsprosjekter, både i samfunns- og næringsliv.

Mange ser nå verdien og muligheten av å benytte designmetodikk i sine utviklingsprosjekter. Vi ønsker at enda flere prosjekter setter mennesket i sentrum for endring og fornyelse!

Fremtidens arbeidstakere må kunne arbeide tverrfaglig og integrere kunnskap både fra økonomi, teknologi og design.

Med Raff Fagdag 2016 øker vi kompetansen din som designer ­– og gir deg inspirasjon til enda mer designfaglig utvikling.

Meld deg på Raff Fagdag allerede nå!

Du får blant andre møte:

Banken Capital One har som ambisjon å forandre bankvirksomhet for godt, og Design Thinking er et viktig verktøy for å få det til. En av grunnene til at de har en sjanse til å lykkes, er at grunnleggeren fortsatt er direktør i banken, mener Jessica Zarin Kessin, direktør for Design Thinking and strategy. Les om DesignArenas besøk hos Captital One her!

Lorna Ross, Design Director hos Mayo Clinic Centre for Innovation i Rochester Minnesota, vil fortelle om hvordan de ved å kombinere designmetodikk med vitenskapelige metoder avdekker menneskelige behov og revolusjonerer opplevelsen og praktiseringen av helsetjenester hos den verdenskjente non-profit-klinikken.

Møt også Dr. Patricia Moore på Raff Fagdag. I en periode på tre år gjennomførte hun det eksepsjonelle og dristige eksperimentet å reise gjennom USA og Canada - forkledt som en dame på over åtti år, for å kunne sette seg inn i levemåte, utfordringer og sensoriske endringer knyttet til aldring. Funnene hennes er uvurderlige!

Programmet for Raff Fagdag 29. september oppdateres fortløpende!

Se bilder fra Raff Fagdag 2015 her!

Priser:

EARLYBIRD frem til 1. mai!

Ordinær: 2190,-
Medlemspris: 1650,-
Samarbeidspartnere:1650,-

Student: 450,-

2. mai frem til 20. september

Ordinær: 2 790,-
Medlemspris: 2 190,-
Samarbeidspartnere: 2 190,-

Student: 1 185,-

LAST MINUTE 21. september frem til 28. september

Ordinær: 3100,-
Medlemspris: 2500,-
Samarbeidspartnere: 2 500,-

Student: 1 490,-

Fullstendig program kommer.

Kl. 14.00 - 19.00 
- registrering fra kl. 13:15

Sted: Universitetsaulaen i Bergen

Vel møtt torsdag 29. september!