Ope

Vi skal stille ut «Ope» – et modulært møbelsystem som utfordrer ideen om møbler som statiske objekter.

Vi skal stille ut «Ope» – et modulært møbelsystem som utfordrer ideen om møbler som statiske objekter.

OPE

Hvor Galleriet, Torgallmenningen 8

 

Hvordan Vårt design er drevet av et ønske om å gi folk muligheter til å skape. Vi snakker gjerne om systemet som mulighetsmoduler siden det lar brukeren bli designer og utfolde seg kreativt, uansett bakgrunn. Modulene kan opptre som hyller, romdelere eller til og med sitteelementer som kan bygges ut og bygges om – uten bruk av verktøy.

 

Hvorfor Vårt mål som designere er å endre forbrukermentaliteten folk har til møbler gjennom smart design. På den måten ønsker vi å bidra til bærekraftig verdiskaping, både med tanke på produksjonen og den totale livssyklusen til produktet.

 

Om utstillingen På Raff har vi fått mulighet til å samarbeide med kjøpesenteret Galleriet og bruke området på gateplan i midten av bygget som visningsrom. Vi har laget en større installasjon kalt «Endelig hjemme». Tittelen spiller på at vi som designere kommer hjem til Bergen, men også at vi ønsker å skape et hjemlig miljø på Galleriet, som besøkende føler seg velkommen i.

 

 

Design Thinking er viktig fordi det kan gi rom for å oppdage uventede og unike løsninger på problemer de fleste ikke enda har anerkjent. Vi jobber etter Lean-prinsipper når vi bygger markedet for Ope og Design thinking har mange fellestrekk med denne metodikken.

– Ope

 

Se bilder fra Opes utstilling her:

Alle foto: ToveLise Mossestad